Energietarieven 2015 berekenen en regel het nu

buitenindesneeuw

Nog twee maanden en we verlaten 2014 alweer, de winter staat al voor de deur dus dat houd in dat de winterjassen weer aan mogen. De dagen worden korter, het word vroeger donker en dus gaat de thermostaat ook weer een paar graden omhoog.

De energietarieven worden verlaagd op 1 januari 2015

Twee energieleveranciers te weten Eneco en Essent hebben lagere energietarieven per 1 januari 2015 aangekondigd. Het loont altijd om uw huidige energietarieven eens in de zoveel tijd te gaan vergelijken. Zo verzekert u zich ervan dat u altijd de juiste prijs betaald, alles is al duur genoeg en prijzen voor de vaste lasten komen iedere maand weer terug. Ook de kosten voor uw energierekening die iedere maand weer betaald moet worden.

Regel uw besparing op energiekosten

De energietarieven verschillen onderling en is afhankelijk van uw gezinssamenstelling en uw energieverbruik. De kosten voor de zorg gaan in 2015 weer omhoog zo schrijven de kranten. Daar valt op te besparen maar medische zorg is belangrijk. Maar de kosten voor energie daar heeft u meer de hand in, en u doet er verstandig aan om dit te vergelijken. Veel mensen hebben nog een oud contract bij hun energieleverancier lopen maar de energietarieven wijzigen tweemaal per jaar. U kunt dus ongemerkt teveel betalen voor uw energiekosten en dat is zonde.

Regel het nu uw energie, en vergelijk de energietarieven met onze onafhankelijke energie vergelijker.