Steeds vaker de keuze voor sim-only

energierekeningberekening

Tegenwoordig word er steeds meer gekozen voor een abonnement zonder telefoon de zogenaamde Sim-only. Er zijn dan ook veel aanbiedingen online te vinden maar welke is nu de beste?.

Vroeger ging men naar de ouderwetse telefoonwinkel zoals de Phonehouse of een rechtstreekse winkel van provider Vodafone of T-mobile. Momenteel is het veel makkelijker zo’n abonnement online af te sluiten. Mensen krijgen de tijd om een goede sim-only deal te zoeken en besluiten dan zelf om er eentje af te sluiten zonder tussenkomst van een verkoper. Hier zit de besparing: geen tussenpersoon daarom kunnen providers hun aanbiedingen scherp prijzen.

De eerste sim-only aanbieder was Ben die startte in 1999 met het aanbieden van sim-only abonnementen. Vandaag de dag zijn er zoveel bijgekomen en is de keuze enorm. U kunt kiezen voor verschillende abonnementen die afgestemd zijn op uw verbruik zoals het aantal belminuten maar ook uw dataverbruik.

Voor mensen die niet veel bellen zijn er sim-only’s met bijvoorbeeld 200 min maar er zijn ook abonnementen waar men onbeperkte belminuten en smsje’s kan krijgen. Sim-only vergelijken is makkelijk op Regelhetnu.nl u vult uw belgedrag in alsook uw dataverbruik en onze vergelijker toont u de goedkoopste sim-only aanbiedingen.