Autoverzekeringen berekenen en vergelijken

Hebt u zojuist een andere auto aangeschaft? En wilt u deze tegen een goedkope prijs verzekeren? Dan bent u bij Regelhetnu.nl op het juiste adres. Want op Regelhetnu.nl kunt u snel en simpel alle autoverzekeringen met elkaar vergelijken. Wij tonen u alle premies, gesorteerd op prijs. De goedkoopste autoverzekering staat bovenaan.

Korting op uw autoverzekering?

In de meeste gevallen ontvangt u via Regelhetnu.nl extra korting op uw premie. Het vergelijken van alle autoverzekeringen is dus niet alleen heel verstandig, maar doet u het via Regelhetnu.nl, dan is het ook nog eens extra voordelig. Maak dus snel een berekening en vergelijk alle autoverzekeringen passen bij uw rijstijl, leeftijd, auto en natuurlijk uw schadevrije jaren. Kies de goedkoopste en bespaar direct!

Vergelijk alle autoverzekeringen.
Vermeld uw gegevens en bereken direct de premies van alle autoverzekeringen.

Hoe hoger de schadevrije jaren hoe hoger de no claim korting!

Let op uw schadevrije jaren! De zogenoemde no claim korting. Uw schadevrije jaren kunt u meenemen naar een nieuwe verzekeraar. Maar stel u heeft 5 schadevrije jaren en een aantal maanden, dan kunt u de resterende maanden niet meenemen. U begint dan opnieuw met 5 schadevrije jaren minus het aantal maanden.

Andere factoren hebben ook invloed op uw maandpremie let daar op

De hoogte van uw verzekering voor de auto hangt ook van een aantal factoren af zoals: Leeftijd en hoelang u uw auto al op naam heeft staan. Stel uw zoon heeft recent geleden zijn rijbewijs gehaald dan is uw zoon een beginnend bestuurder voor de wet en dus een groter risico. Dit klinkt raar maar voor een verzekeraar zijn dit belangrijke punten. Voor beginnende bestuurders geld dan ook een hogere instap premie. De schadevrije jaren moet eerst opgebouwd worden.

De cataloguswaarde van de auto is ook deels afhankelijk van uw autoverzekering. Hoe hoger de cataloguswaarde hoe duurder het te verzekeren voertuig. Kiest u voor een Allrisk verzekering? dan is deze logischerwijs duurder omdat de verzekeraar in dat geval al het risico op zich neemt. U bent zowieso verplicht uw auto WA te verzekeren. De WA beperkt casco is voor jongere auto’s naast de Allrisk verzekering. Uit deze verzekering word naast de WA ook schade aan andere auto’s uitgekeerd als wel aan uw eigen auto. Deze premie is weer iets goedkoper dan de Allrisk.

Stel u heeft een tweede auto aangeschaft voor uw echtgenoot/echtgenote dan kunt u in veel gevallen dezelfde no claim korting bedingen bij uw verzekeraar.